A Baobab Suites**** panziónkban elérhető szolgáltatásaink

Cafe Frei

Cafe Frei

A Baobab Suites**** nyugati szárnyában kapott helyet a világhírű Café Frei, a Balatonon elsőként!

Exkluzív környezet, számos kávé különlegesség a világ számos tájáról (olasz, japán, arab, amerikai, francia és latin), prémium minőségű szálas teák, tradicionális péksütemények, egzotikus desszertek. A tökéletes kávézó, ahol mindent megtalál, ahol „megkóstolhatja a világot”.

A Café Frei 2018-ban elnyerte Budapest és egyben Magyarország legjobb kávézója címet (Best of Budapest & Hungary).
Szállóvendégeink, amennyiben igényt tartanak rá, italaikat, süteményeiket akár a szálloda éttermében, akár szobájukban is kényelmesen elfogyaszthatják!

Wellness

Harmadik emeleti wellness részlegünk igazi kikapcsolódást nyújt minden vendégünk számára.
Kialakításra került többek között egy 23 m2-es medence, mely élményelemeivel (buzgár, nyakzuhany, hátmasszázs) hozzájárul a teljes ellazuláshoz, a tetőablakoknak és az üvegfalaknak köszönhetően részlegünket átjárja a természetes fény, mely még hangulatosabbá teszi az egész helyiséget.

A wellness területén rendelkezésre áll továbbá megfelelő mennyiségű pihenőágy, napozóterasz, s egy kültéri finn szauna is, amely december közepétől már használható. Az élményt fokozva, koktélokat is szolgálunk fel arra igényt tartó vendégeink számára.
Minden szobában és lakosztályban fürdőköntös, illetve papucs bekészítéssel várjuk vendégeinket.

Wellness részleg

Étterem

Baobab Suites **** Éttermünk

Szállodánk éttermében büféreggelivel (7:00 – 10:00) és igény szerint büfévacsorával (18:00-21:00) állunk vendégeink rendelkezésére.

Az 54 férőhelyes terem kialakítása igazodik a Baobab Suites**** és a Café Frei exkluzív hangulatához.

Amennyiben az időjárás is engedi, vendégeink ételeiket akár éttermünk teraszán is elfogyaszthatják, reggelente elmerengve kávézhatnak bőséges büféreggelink mellett, esténként pedig akár egy finom bor, illetve ízletes vacsoránk mellett élvezhetik a nyugalmat, melyet a szálloda biztosít a teljes kikapcsolódáshoz.

Transzfer

Szállóvendégeink részére saját transzferszolgáltatásunk is igénybe vehető, kérjük, amennyiben élnének a lehetőséggel, jelezzék előre recepciónkon!

A vasútállomástól és buszmegállótól napközben, illetve kora este segítségükre vannak munkatársaink a szállodához kísérésben, természetesen csomagszállítással együtt!

Szállóvendégeink részére saját transzferszolgáltatásunk is igénybe vehető